Stichting Make a Wish ontvangt €2050,- via ITdonations van New Media 2Day

Sinds dit voorjaar werkt New Media 2Day samen met ITdonations. Waarom? Zij zorgen ervoor dat afgeschreven (computer)apparatuur bij ons in Amsterdam wordt opgehaald en tevens wordt gewiped. Dit gebeurt allemaal, volledig gecertificeerd, volgens de hoogste normen op het gebied van milieu en security. De eventuele restwaarde van deze apparatuur wordt gedoneerd aan een goed doel waarvan wij, als New Media 2Day, vinden dat deze wel een extraatje kunnen gebruiken.

 

Onze logistieke collega Kevin zorgt er altijd voor dat afgeschreven apparatuur binnen New Media 2Day geregistreerd en opgeslagen wordt. Nadat er een partij apparatuur door ITdonations was opgehaald bij ons op kantoor kreeg Kevin netjes een mail van ITdonations waarin stond beschreven wat er met de apparatuur is gebeurd. De restwaarde van deze apparatuur hebben wij geschonken aan Stichting ‘Make a Wish’.

 

Volledig onverwacht kregen wij vorige week deze Make-a-Wish bedanktbrief om ons te bedanken voor onze donatie. Het ontroerende verhaal van Bram willen we graag met jullie delen.

31 oktober
2018

Auteur


Machteld de Kreij