De nieuwe Microsoft Surface Book 2

Lichter, Sneller, Sterker…

In de maand dat de originele Surface Book twee jaar bestaat, introduceert Microsoft haar nieuwe Surface Book 2. Een nog krachtigere, lichtere en snellere laptop die ook als tablet gebruikt kan worden. Met de hoge resolutie en bijna frameloze touchscreen gooit Microsoft weer hoge ogen. De batterij zou het tot 17 uur moeten kunnen uithouden en ook de toevoeging van een USB Type-C is nieuw aan de Surface Book 2.

 

 

De Surface Book 2 wordt in twee maten uitgebracht;

Namelijk een 13,5 inch versieHet scherm van de Surface Book kan worden losgekoppeld van het toetsenbord en als een losse tablet worden gebruikt. Net als bij het vorige model kan het scherm ook achterstevoren op het toetsenbord worden geklikt, zodat het drukgevoelige touchsceen beter als tekentablet gebruikt kan worden met gebruik van Surface Pen en Dail. Dit model wordt geleverd zonder ventilator om de simpele reden dat, als de Surface Book als tablet wordt gebruikt, deze volledig geluidloos is.

 

 

De iets grotere 15 inch versie met de nieuwste 8e generatie i7 processor, beschikt over twee USB Type-A poorten, een SD-cardreader, een hoofdtelefoonaansluiting en een (nieuw) type USB-C aansluiting in plaats van een mini DisplayPort. In tegenstelling tot het kleinere zusje heeft de 15 inch versie wel een kleine ventilator nodig omdat de processor in de tablet een hoger wattage verbruikt (en dus ook meer warmte genereert), hierdoor kan de gebruiker het maximale uit de Surface Book kan halen. Het maximale uit je Surface Book halen betekent ook dat je, mits met ingebouwde GTX 1060 (6GB) processor, kunt beschikken over de ultieme Windows Mixed Reality ervaring. En door middel van een Xbox Wireless built-in voor een Xbox Controller kun je gamen op je Surface Book 2!

 

 

De Surface Book 2 wordt vanaf 16 november aanstaande uitgeleverd in de Verenigde Staten en is vanaf heden bij ons te bestellen. Kijk voor meer specificaties op de website van Microsoft, of raadpleeg een van onze accountmanagers via telefoonnummer 020-718910 (optie 2) of via sales@nm2d.nl

20 oktober
2017

Auteur


Machteld de Kreij