Extra CIE Training Office 365 MKB – Microsoft/New Media 2Day op 11 mei aanstaande

Het succes van veel bedrijven wordt bepaald door de mate waarin zij kunnen inspringen op de vraag vanuit de markt. Ook uw bedrijf staat vast voor de uitdaging om u snel aan te passen en de concurrentie een stap voor te blijven. Onze dynamische wereld digitaliseert in een rap tempo, waarbij technologie een belangrijke driver is. Om u te laten ervaren hoe dit in de praktijk kan werken nodigen wij u uit voor een speciale sessie, waar u inzicht krijgt in technologische oplossingen die uw organisatie verder kunnen helpen.

 

Tijdens een Customer Immersion Experience (CIE) ervaart u de productiviteitsoplossingen van Microsoft in real life. Deze oplossingen helpen u en uw medewerkers meer te kunnen doen in minder tijd. Ze ondersteunen diverse scenario’s zoals slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen) werken aan documenten. Tijdens de sessie ervaren de deelnemers hoe technologie leidt tot betere samenwerking en een verhoogde productiviteit. Met producten als Office 365, SharePoint, Skype for Business, CRM Online en Business Intelligence worden deze scenario’s tot leven gebracht. Er zijn geen uitgebreide demonstraties, maar de deelnemers zitten juist zelf aan de knoppen van de nieuwste devices.

 

Iedere CIE biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers waarvan maximaal 3 personen van één organisatie. Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen. Er kunnen tot maximaal 9 personen aan de CIE deelnemen, zodat u met andere organisaties aan tafel zit en ervaringen kunt uitwisselen. Na afloop van deze inspirerende workshop weet u welke scenario’s uw behoefte zou kunnen invullen en welke Microsoft-oplossingen hierbij passen. Een CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

Deze CIE zijn bedoeld voor organisaties in het MKB met minimaal 25 werkplekken.

Wij hebben de volgende data waar u zich voor kunt inschrijven:
– Woensdagmiddag 11 mei van 13 uur tot 17 uur
– Maandagmiddag 23 Mei van 13 uur tot 17 uur (=VOL).
Dit vindt plaats bij Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol.

 

Mocht u zich hierop willen inschrijven dan vernemen wij graag welke personen van jullie organisatie hierbij aanwezig zijn voorzien van voor-, achternaam, e-mail adres en dieetwensen. U kunt hiervoor een mail sturen naar marketing@nm2d.nl
 

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat uiteraard graag.

Microsoft-Retail-Experience-Center-touchscreen

20 april
2016

Auteur


Thijs Parée