CIE Training Office 365 MKB – Microsoft/New Media 2Day op 23 juni aanstaande

Het succes van veel bedrijven wordt bepaald door de mate waarin zij kunnen inspringen op de vraag vanuit de markt. Ook uw bedrijf staat vast voor de uitdaging om u snel aan te passen en de concurrentie een stap voor te blijven. Onze dynamische wereld digitaliseert in een rap tempo, waarbij technologie een belangrijke driver is. Om u te laten ervaren hoe dit in de praktijk kan werken nodigen wij u uit voor een speciale sessie, waar u inzicht krijgt in technologische oplossingen die uw organisatie verder kunnen helpen.

 

Tijdens een Customer Immersion Experience (CIE) ervaart u de productiviteitsoplossingen van Microsoft in real life. Deze oplossingen helpen u en uw medewerkers meer te kunnen doen in minder tijd. Ze ondersteunen diverse scenario’s zoals slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen) werken aan documenten. Tijdens de sessie ervaren de deelnemers hoe technologie leidt tot betere samenwerking en een verhoogde productiviteit. Met producten als Office 365, SharePoint, Skype for Business, CRM Online en Business Intelligence worden deze scenario’s tot leven gebracht. Er zijn geen uitgebreide demonstraties, maar de deelnemers zitten juist zelf aan de knoppen van de nieuwste devices.

 

Microsoft-Retail-Experience-Center-touchscreen

 

Iedere CIE biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers waarvan maximaal 3 personen van één organisatie. Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen. Er kunnen tot maximaal 9 personen aan de CIE deelnemen, zodat u met andere organisaties aan tafel zit en ervaringen kunt uitwisselen. Na afloop van deze inspirerende workshop weet u welke scenario’s uw behoefte zou kunnen invullen en welke Microsoft-oplossingen hierbij passen. Een CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

Deze CIE zijn bedoeld voor organisaties in het MKB met minimaal 25 werkplekken.
Wij hebben de volgende datum gepland waar u zich voor kunt inschrijven:
Vrijdagmiddag 23 juni van 13:00 uur tot 16:00 uur. Aansluitend geniet u van een gezellige gezamenlijke borrel!

 

Dit vindt plaats bij Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol.

 

Mocht u zich hierop willen inschrijven dan vernemen wij graag welke personen van uw organisatie hierbij aanwezig zijn voorzien van voor-, achternaam, e-mail adres en dieetwensen. U kunt hiervoor een mail sturen naar marketing@nm2d.nl

 

Indien er nog vragen zijn dan horen wij dat uiteraard graag.
Meer informatie over wat een CIE-training is en wat er zoals wordt besproken en behandeld kunt u lezen in het verslag wat onze collega Machteld de Kreij maakte na haar training bij Microsoft op 16 maart jongstleden.

02 mei
2017

Auteur


Thijs Parée