Webinar: veilig werken in de cloud

Wat betekent Office 365 op het gebied van veiligheid? Hoe zorg ik voor een goed wachtwoord en hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn documenten ook mobiel veilig benaderbaar zijn? Zomaar wat vragen waarop in dit webinar antwoord wordt gegeven.
cloud-diensten
Inhoud webinar ‘veilig werken in de cloud’

  • 1 uur durende webinar voor maximaal 6 personen per bedrijf over de impact van werken in de cloud.
  • Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: tweevoudige authenticatie op mobiele apparaten, veilige wachtwoorden en tools om dit te vergemakkelijken.

Organisaties die kunnen profiteren van deze workshop
Organisaties zonder een eigen IT-afdeling en/of organisaties die meer willen weten over hoe om te gaan met veiligheidsissues rondom Het Nieuwe Werken.

 

Aantal deelnemers
In verband met de interactie in de workshop is het maximale aantal deelnemers vastgesteld op 6 deelnemers per bedrijf. Let op! Ieder webinar is uniek voor het betreffende bedrijf. Er kunnen dus niet meerdere organisaties aan één en dezelfde webinar deelnemen.

 

Kosten
€ 50,00 (per organisatie per webinar voor max. 6 personen).

 

Hoe andere organisaties hebben geprofiteerd
New Media 2Day helpt dagelijks meer dan 250 organisaties – waaronder vele non-profit organisaties – met advies en ondersteuning op het gebied van kantoorautomatisering en veilig werken. Bekijk onze best practices.

 

Interesse?

Is deze webinar interessant voor uw organisatie? Ga dan naar de website van TechSoup om het product te bestellen.