SharePoint Do It Yourself Migratieworkshop

De SharePoint Online DIY Migratieworkshop is een serie live educatieve webinars ontworpen om organisaties te begeleiden door het proces van het migreren van hun bestaande file-sharing systemen (zoals DropBox of een vergelijkbaar product) naar Microsoft SharePoint Online. Het bestaat uit vier wekelijkse één tot twee uur durende webinars uitgevoerd door SharePoint experts en is aangevuld met aanvullende documentatie.Sharepoint-do-it-yourself

 

Inhoud SharePoint DIY Migratieworkshop
De workshop bestaat uit:

  • Vier live-webinars die het inrichten en organiseren van SharePoint dekken; het opslaan van bestanden, agenda’s en contactpersonen; configureren van apps, sites, en machtigingen; en met behulp van Microsoft OneDrive (voorheen SkyDrive). De vierde webinar sessie richt zich op het beantwoorden van specifieke vragen van deelnemers.
  • Vraag- en antwoordsessies met specialisten van NM2D tijdens elke webinar.
  • Toegang tot how-to gidsen, beheerder- en eindgebruiker documentatie, en planning materialen voor zes maanden na de webinars. Gedurende deze tijd, is NM2D ook bereid om een ​​beperkt aantal e-mail follow-up vragen te beantwoorden.
  • De organisatie is niet verplicht tot het afnemen van Office 365 of SharePoint Online zodra de webinars zijn voltooid.

 

Organisaties die kunnen profiteren van deze workshop
Beschikt uw organisatie niet over een eigen IT-afdeling? Bespaar geld en leer in deze workshop hoe u zelf naar SharePoint kunt migreren zonder een derde partij te betalen om de implementatie voor u uit handen te nemen.

 

Kosten
€ 330,00 (per organisatie).

 

Hoe andere organisaties hebben geprofiteerd
New Media 2Day heeft meer dan 150 organisaties gemigreerd naar Office 365 en SharePoint. Ook voor de non-profit sector hebben we diverse organisaties geholpen bij ICT oplossingen, zoals het Reumafonds.

 

Interesse?
Is de migratieworkshop interessant voor uw organisatie? Ga dan naar de website van TechSoup om het product te bestellen.