Office 365 Do It Yourself Migratieworkshop

De Office 365 DIY Migratieworkshop is een serie educatieve live webinars ontworpen om organisaties te begeleiden in het proces van het migreren van hun bestaande e-mail, agenda en Contact Management Systemen (CMS) naar Microsoft Office 365. Het bestaat uit een viertal één tot twee uur durende webinars en is met name ontworpen voor kleinere organisaties met maximaal 20 werknemers.

 

Inhoud Office 365 DIY Migratieworkshop
De workshop bestaat uit:

  • Office-365-do-it-yourselfVier live-webinars die de volgende onderwerpen behandelen: planning, configuratie, migratie, en post-migratie opruiming. De vierde webinar richt zich op het beantwoorden van vragen van deelnemers aan deze serie.
  • Vragen en antwoord sessies met medewerkers van Tech Impact tijdens elke webinar.
  • Toegang tot how-to-gidsen, beheerder en eindgebruiker documentatie.
  • Planningmaterialen voor zes maanden na de webinars. Gedurende deze tijd is New Media 2Day ook bereid om een beperkt aantal e-mail follow-up vragen te beantwoorden.
  • Deze workshop heeft geen betrekking op geautomatiseerde migratiegereedschappen.

 

Organisaties die kunnen profiteren van deze workshop
Beschikt uw organisatie niet over een eigen IT-afdeling? Bespaar geld en leer in deze workshop hoe u zelf naar Office 365 kunt migreren zonder een derde partij te betalen om de implementatie voor u uit handen te nemen.

 

Kosten
€ 275,00 (per organisatie).

 

Hoe andere organisaties hebben geprofiteerd
New Media 2Day heeft verschillende non-profit organisatie geholpen met ICT oplossingen, zoals het Reumafonds.

 

Interesse?

Is de migratieworkshop interessant voor uw organisatie? Ga dan naar de website van TechSoup om het product te bestellen.