Hosted VoIP assessment

Het is tegenwoordig mogelijk om uw volledige telefonie naar de cloud te verhuizen. U bent daardoor altijd bereikbaar en ieder toestel (zelfs hele oude mobiele telefoons) kan een integraal onderdeel van uw telefooncentrale worden. Vanuit kostenoogpunt is dit een zeer interessant aanbod!
Hosted-VoIP-assessment
Inhoud Hosted VoIP assessment 
Kunt u en wilt uw IT (deels) uitbesteden? In dit assessment bekijken we uw organisatie aan de hand van een aantal criteria. Resultaat is een duidelijk inzicht in de mogelijkheden en kosten van het (deels) uitbesteden van uw IT-werkzaamheden zoals beheer, onderhoud en helpdesk.

  • Telefonisch consult waarin we de (on-) mogelijkheden bekijken voor uw specifieke situatie.
  • Inventarisatie huidige telecommunicatie omgeving (inclusief contracten).
  • Inventarisatie bestaande hardware (telefooncentrale, toestellen, mobiele apparaten (tablets, telefoons).
  • Duidelijk rapport waarin we ingaan op alle (on-)mogelijkheden en waarin we de kosten, van migratie naar de cloud en het onderhoud, uiteenzetten zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
  • Indien gewenst een nabespreking van de mogelijkheden bij u op kantoor.

 

Organisaties die kunnen profiteren van deze workshop
Dit assessment is geschikt voor organisaties met veel telefoniehardware zoals centrales, vaste en mobiele toestellen. Daarnaast is het met name geschikt als u of uw mesen veel onderweg zijn (bijvoorbeeld voor collectes).

 

Aantal deelnemers
Niet van toepassing.

 

Kosten
€ 10,- .

 

Hoe andere organisaties hebben geprofiteerd
New Media 2Day helpt dagelijks meer dan 250 organisaties – waaronder vele non-profit organisaties – met advies en ondersteuning op het gebied van kantoorautomatisering en veilig werken. Bekijk onze best practices.

 

Interesse?
Is dit assessment interessant voor uw organisatie? Ga dan naar de website van TechSoup om het product te bestellen.