Almere City FC

Voordelen van het business-partnership tussen Almere City FC en New Media 2Day

 

Eerder dit (voetbal)seizoen begroette Almere City FC New Media 2Day Almere B.V. als nieuwe businesspartner. Directeur Johan Bakker zette toen zijn handtekening onder het sponsorcontract. “Wij hebben sport hoog in het vaandel staan en Almere City FC heeft mooie ambities”, vertelt Bakker. “Ik kijk uit naar een fijne samenwerking, waarbij sport en zaken hand in hand gaan.”

 

Commercieel manager John Bes sluit zich daarbij aan. “Het is leuk om een jonge innovatieve partner te mogen verwelkomen bij de club”, aldus Bes.Logo FC Almere City

 

De conclusie welke we kunnen trekken is dat zowel New Media 2Day, als Almere City zeer ambitieus zijn; Almere City FC heeft de vierde periodetitel met overmacht gewonnen. De ploeg van trainer Jack de Gier was maandagavond 29 april ook te sterk voor Jong PSV en won het thuisduel met een fraaie 7-0. Afgelopen week de nacompetitie afgesloten met een thuis- en uitwedstrijd tegen FC Emmen. Helaas is het team in de tweede ronde van de nacompetitie onnodig gestruikeld over de zwakke eredivisionist Willem II. Over twee wedstrijden was City de betere ploeg; Willem II de meest effectieve. En dat laatste levert nu eenmaal op wat nodig is om de finale te bereiken: doelpunten.

 

Full service ICT voor ondernemers:

Zo wil New Media 2Day ook altijd topscoorder zijn, met mooie (zakelijke) Office365 aanbiedingen bijvoorbeeld. Maar we zijn niet alleen goed met Office365, bij New Media 2Day kunt u terecht voor al uw uitdagingen op het gebied van kantoorautomatisering. Vanuit Almere en Amsterdam-Noord adviseren en ondersteunen wij u in uw keuze, het implementeren en gebruik van communicatie- en ICT-systemen. Wij investeren continu in de ontwikkeling van onze dienstverlening, met als doel om optimale diensten te kunnen leveren aan onze klanten. Als full-service organisatie lopen wij voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice.

 

Kennismakingsaanbieding:

Voor de ondernemers die Almere City FC een warm hart toedragen bieden wij een kennismaking met Office 365, de cloud oplossing van Microsoft, 2 maanden gratis op proef. En heeft u hulp nodig bij de installatie, dan helpen wij u graag.
 

Microsoft Gold partner:

Wij zijn er trots op dat wij Gold Certified Partner zijn van Microsoft. Hiermee bent u verzekerd van actuele kennis, vaardigheden en betrokkenheid die nodig is om goede en adequate oplossingen te bieden. New Media 2Day is gecertificeerd Microsoft Cloud Accelerate Partner. Dit houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in Microsoft cloudproducten, waaronder Office 365, Azure en SharePoint.
 

Dienstenaanbod:

Ons doel is de klant zo veel mogelijk van dienst te zijn door een compleet aanbod te bieden op het vlak van ICT en telefonie. U kunt ervoor kiezen uw gehele ICT aan ons over te dragen zodat u zich kunt richten op uw business, of losse diensten af te nemen. Altijd op basis van flexibele en kortlopende overeenkomsten. U betaalt voor wat u aan ICT gebruikt. Door snel te schakelen, proactief te handelen en op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen zijn onze klanten verzekerd van de continuïteit van hun ICT-voorzieningen.
 

Voor een overzicht van onze diensten klik hier!
 
Neem voor meer informatie contact op met
Johan Bakker, directeur NM2D Almere:
06-83542769 of 036 – 30 30 430
Wisselweg 33, 1314 CB Almere
 

Samenwerking met FC Almere City