Onze derde GOUDEN Microsoft competentie is binnen!

Wij zijn trots dat wij, mede dankzij onze toppers Nobi en Niels, deze week onze derde GOLD Competentie op het Cloudplatform bij Microsoft hebben behaald.

Door o.a. de certificeringen, welke nodig zijn om deze competentie “Cloud Plaform” op het hoogste niveau te behalen, mogen de mannen zich persoonlijk ook nog Microsoft Certified Azure Solutions Architect noemen.

 

nobi-en-niels-3e-gold-competentie
Azure is de cloud voor moderne bedrijven. Deze certificering richt zich op het ontwerpen, het ontwikkelen en beheren van op Azure gebaseerde oplossingen.

 

Als specialist in het aanbieden van Cloud oplossingen voor bedrijfsapplicaties, is het New taart-3e-gold-competentie1Media 2Day wederom gelukt om te worden benoemd tot Microsoft Gold Partner. Om een competentie op het eerste niveau te behalen moet je twee gecertificeerde professionals (MCP’ers) in huis hebben, met de onder de competentie genoemde certificaten.

 

Microsoft stelt hoge eisen aan haar partners. Met het behalen van de Gold certificering heeft New Media 2Day wederom bewezen dat zij de juiste kennis, vaardigheden en betrokkenheid in huis heeft om een adequate oplossing te kunnen bieden op gebied van Microsoft en producten en diensten.

 

Felicitaties van Microsoft

Reden voor een klein feestje, dus vierden we onze derde GOLD status met een heerlijke
taart en kregen we ter felicitatie een mooie fles Champagne van onze accountmanager bij Microsoft.

 

22 maart
2017

Auteur


Machteld de Kreij