Jim van der Harst

Mijn naam is Jim van der Harst en ik ben woonachtig in IJmuiden. Ik ben al vanaf jongs af aan gefascineerd in IT. Zelfs het bouwen van mijn eigen netwerk met de buurmannen was geen obstakel en gaf een echte IT kick.Jim van der Harst

 

Om de hobby in praktijk te brengen heb ik eerst een opleiding gevolgd tot netwerkbeheerder om later aan de slag te gaan bij marktleider Technische Unie in Amstelveen (Hoofdkantoor). Daar heb ik mijn opleidingen en certificering met succes behaald en heeft mijn carrière een echte boost gegeven. Na 15 jaar gewerkt te hebben op verschillende posities was het tijd om mijn kennis te verbreden. Een advertentie als Senior Allround ICT Professional bij New Media 2Day (marktleider op het gebied van cloud services) trok mijn aandacht. In september 2016 ben ik de uitdaging aangegaan en sindsdien ben ik werkzaam bij New Media 2Day en geniet elke dag van deze beslissing.

 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit op de scooter, speel ik wel eens een game en ben ik terug te vinden in de sportschool.

 

 

Mijn collega’s

Timo-Horn Myron-Helgering Nobi-Jonker Tieme Kraamer Thomas-Lemstra
Dennis-van-Nimwegen Thijs-Paree Jeroen-Plu Rene-Smit Jannetje-Halapiry
Myrthe Ariens Leo van Schie

Jim van der Harst Melissa van Duursen Niels Iske Moreno Hunte Vacatures binnen New Media 2Day
Business Productivity 2Day NIT Solutions